Anino buđenje, Švedova precrtana!

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anino buđenje, Švedova precrtana!

Sedmi nosilac drugog gren slema u sezoni, Ana Ivanović, savladala je Jaroslavu Švedovu sa 2:1 po setovima - 4:6, 6:2 i 6:0.

Očekivali su mnogi neizvestan meč između Ane Ivanović i Jaroslave Švedove u prvom kolu Rolan Garosa imajući u vidu dobru igru Kazahstanke na ovoj podlozi.

Ana Ivanović ponovo je mučila sebe i svoje navijače, ali je sjajnom igrom u drugom i trećem setu uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se plasira u drugo kolo drugog gren slema u sezoni, Rolan Garosa.

Na kraju je bilo 2:1, po setovima 4:6, 6:2 i 6:0.

Nije bilo brejka u prvom setu sve do 9. gema kada je na servis došla naša najbolja teniserka. Tada je Švedova iskoristila prvu brejk loptu u ovom gemu, i na kraju nakon velike borbe iskoristila treću set loptu za 1:0 u setovima.

Uozbiljila se Ana u drugom setu, brzo je došla do 4:0, izgubila jedan servis, ali je nadoknadila to u 8. gemu, ispostaviće se poslednjem u ovom setu za izjednačenje u meču.

Odlučujući set je krenuo u potpunoj dominaciji Ane Ivanović, svega deset poena je dopustila svojoj protivnici u ovom setu, pa ćemo je na našu sreću gledati u narednom kolu Rolan Garosa, a protivnica će joj biti 112. na WTA listi, japanska teniserka Doi.

Danas su svoje mečeve pobedili Dušan Lajović i Bojana Jovanovski.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ana Ivanović se plasirala u drugo kolo Rolan Garosa

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Maj.2015

Najbolja srpska teniserka, sedmi nosilac pariskog gren slema, plasirala se danas u drugo kolo Rolan Garosa, pobedivši svoju vršnjakinju, 27-godišnju Kazahtanku Jaroslavu Švedovu sa 2:1 u setovima (4:6, 6:2, 6:0)...Ana Ivanović, kojoj je ovo jedanaesti put da učestvuje na gren slemu u Parizu, osvojila...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.