Ana u finalu Tokija!

Izvor: RTS, 21.Sep.2014, 06:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana u finalu Tokija!

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u finale turnira u Tokiju, pošto je u polufinalu pobedila Nemicu Anđeliku Kerber sa rezultatom 7:5, 6:3.

Ana Ivanović je pobedila Anđeliku Kerber i plasirala se u finale VTA turnira u Tokiju. Protiv Karoline Voznijacki – >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za titulu.

Za četvrtu titulu u ovoj sezoni, a 15. u karijeri, Ivanovićeva će sutra igrati protiv Dankinje Karoline Voznijacki, koja je u drugom polufinalu savladala Garbinje Mugurusu iz Španije.

Do pete pobede u sedmom međusobnom duelu protiv Kerberove, Ana je stigla posle preokreta u prvom setu.

Nemica je stekla prednost brejka na startu i čuvala je do desetog gema, kada je pri vođstvu od 5:4 servirala za set.

Ivanovićeva je iskoristila poslednju priliku da vrati brejk, a potom je dobila i naredna tri gema i povela sa 1:0.

Posle toga, dileme oko pobednika više nije bilo, i Ivanovićeva je u drugom setu potpuno dominirala i stigla do pobede posle sat i pedeset minuta igre.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.