Ana šokirana na startu!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2015, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana šokirana na startu!

Ana Ivanović je već prvog dana završila svoje takmičenje na US Openu.

Ovogodišnji US Open za srpske tenisere je počeo odlično, Bojana Jovanovski je zabeležila pobedu protiv bolje plasirane takmičarke na WTA listi, ali Ana Ivanović nije uspela da joj se pridruži u drugom kolu ovog turnira.

Ana je imala veoma težak žreb, dobila je za protivnicu dobro poznatu Dominiku Čibulkovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koja je uspela da slavi protiv naše teniserke sa 2:1, po setovima je bilo 6:3, 3:6 i 6:3.

Sedmoplasirana na WTA listi, Ana Ivanović, imala je danas dosta problema sa riternom što je Čibulkova u potpunosti iskoristila u prvom setu.

Pored toga, Ana je imala i problema sa svojim servisom i možemo reći da je sasvim zasluženo izgubila ovaj meč.

Čibulkova će u drugom kolu igrati protiv kvalifikantkinje Pegule.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.