Ana se mučila, pa ubacila u petu brzinu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2015, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana se mučila, pa ubacila u "petu brzinu"

Ana Ivanović uspešno je prebrodila prvu prepreku na Rolan Garosu! Srpska teniserka, uz nešto više muke, savladala je Jaroslavu Švedovu 2:1 (4:6, 6:2, 6:0).

Na mišiće!

Ana je loše ušla u meč, što je kazahstanska teniserka iskoristila napravivši brejk u devet gemu. U, ispostaviće se, odlučujućem, Ivanovićeva je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << propustila PET prilika da uzvrati rivalki ribrejkom, ali je Švedova treću set loptu iskoristila.

Zaigrala je mnogo bolje naša teniserka, rutinski stigla do izjednalčenja, a potom u trećem setu bez izubljenog gema stigla do druge runde.

Tamo će se sastati sa Japankom Misaki Doi (103. na svetu), koja je trijumfovala nad Petrom Cetkovskom.

Nešto ranije, pobede su ostvarili Bojana Jovanovski i Dušan Lajović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ana preokretom do druge runde

Izvor: BanjalukaLive.com, 24.Maj.2015

Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa pošto je na startu turnira savladala Jaroslavu Švedovu u tri seta. Srpska teniserka izgubila je prvi set sa 6:4, ali je u nastavku zaigrala mnogo bolje i stigla je do preokreta u preostala dva seta – 6:2, 6:0. U drugoj rundi Ivanovićevu očekuje...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.