Ana se mučila, ali prošla u 3. kolo

Izvor: B92, 27.Maj.2015, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana se mučila, ali prošla u 3. kolo

Ana Ivanović plasirala se u treće kolo Rolan Garosa pobedivši Japanku Misaki Doi sa 2-1, po setovima 3:6, 6:3, 6:4.

Ivanovićeva je odigrala veoma loše prvi deo meča, ali je u nastavku pokazala svoje pravo lice i prošla je dalje.

U trećem kolu je čeka okršaj sa Hrvaticom Donom Vekić koja je prethodno pobedila Bojanu Jovanovski sa 2-0 u setovima.

Tok meča:

Japanka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je dobila uvodni gem na meču, ali je onda usledila serija od tri gema Ivanovićeve koja je uz brejk prednosti povela sa 3-1. Usledila je serija grešaka srpske teniserke, pa je Japanka brzo vratila brejk - 3:3.

Omalena Japanka igrala je sve bolje što je meč odmicao, a najveći rpoblem Ivanovićevoj pravio je forhend levoruke Misaki Doi. U osmom gemu Japanka je imala tri vezane brejk šanse, uspela je da iskoristi drugu, povede sa 5:3, a onda i bez problema odservira za 1-0.

U drugom setu nije bilo brejkova sve do šestog gema kada je Ana povela sa 4:2. Međutim, Japanka je odmah uzvratila i smanjila na 5:3 i delovalo je da će kao i u prvom setu uspeti da preokrene.

To se međutim nije dogodilo, Ana je odigrala sjajno finiš drugog seta, dobila je preostala dva gema i izborila se za treći.

U trećem setu Ana je serijom od četiri uzastopno dobijena gema stigla od 1:2 do 5:2, Japanka je vratilajedan brejk zaostatka, ali više nije mogla, pa je Ivanovićeva uz mnogo poteškoća prošla dalje.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uživo: Japanka uzvratila brejkom, Ivanović - Doi 3:3

Izvor: Blic, 27.Maj.2015

Ana Ivanović protiv Misaki Doi igra meč drugog kola Rolan Garosa, a dešavanja sa duela možete pratiti uživo uz Blicsport...Ivanovićeva je jedina preostala srpska takmičarka u singlu posle eliminacija Aleksandre Krunić, Jelene Janković i Bojane Jovanovski, koju je eliminisala Dona Vekić...Baš...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.