Ana, pa zar već... Srpkinja rekla zbogom Njujorku

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana, pa zar već... Srpkinja rekla zbogom Njujorku

Već na startu šok - najbolja srpska teniserka Ana Ivanović završila je učešće u Njujoru. U prvom kolu US Opena, lepu Srpkinju je pobedila Slovakinja Domenika Cibulkova, posle velike borbe u tri seta - 6:3, 3:6, 6:3.

Ana je ponovo pokazala da je totalno van forme. Iako je sedma na WTA listi dopustila je da je pobedi 50. igračica planete. Posle Rolan Garosa, gde je iznenađujuće stigla do polufinala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ivanovićeva je u autu!

Kada je dobila drugi set i izjednačila na 1:1 u setovima, ponadali smo se da će Ana da preokrene meč, ali ništa od toga. Slovakinja brzo pravi brejk u trećem setu. Tračak nade za Srpkinju bio je kod rezultata 4:2, kada je Ana na servis rivalke imala dve vezane brejk lopte, ali je nije iskoristila. Cibulkova je do kraja meča uspela da zadrži svoj servis i plasira se u drugo kolo poslednjeg Grend slem turnira sezone.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.