Ana i Švajni kroz kuhinju bežali od paparaca

Izvor: Blic, 04.Avg.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana i Švajni kroz kuhinju bežali od paparaca

Bastijan Švajnštajger izveo je svoju verenicu Anu Ivanović u jedan italijanski restoran u Mančesteru.

Nemački fudbaler odnedavno je član Mančester Junajteda, a na večeri im se pridružio i njegov novi saigrač Morgan Šnajderlin sa svojom izabranicom Kamilom Sold.

Dok se bliži početak sezone, dva fudbalera rešila su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da uživaju u opuštenoj večeri sa svojim lepšim polovinama.

Ana i Švajni u vezi su od prošlog septembra, a britanski mediji su veoma zainteresovani za njihovu romansu, pa im paparaci prate svaki korak. Zato je par pokušao da ih izbegne i da se iskrade kroz vrata od kuhinje restorana. Ipak, blicevi fotografa i tu su ih dočekali, ali čini se da budućim supružnicima to nije pokvarilo raspoloženje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.