Ana i Bastijan prave svadbu na vojvođanskom salašu

Izvor: Svet, 04.Jul.2015, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana i Bastijan prave svadbu na vojvođanskom salašu

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger sudbonosno “da” izgovoriće na jednom poznatom salašu nadomak Novog Sada.
Poznati par koji se nedavno verio uveliko ugovara svadbeno veselje. Ana i Švajni su već odabrali lokaciju gde će se venčati. Na večnu ljubav će se, početkom septembra, zakleti na jednom poznatom salašu u blizini Novog Sada.
Oni su već sa menadžerom salaša dogovorili o detaljima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ceremonije. Insistirali su na tradicionalnim jelima, pa će se na trpezi naći najukusniji vojvođanski specijaliteti.
“Ana je tražila i da se ubace kobasice, koje su zaštitni zank nemačkih restorana. Od pića će se služiti najbolja domaća vina. Osim menija, dogovoreno je da tokom ceremonije venčanja ide klasična muzika , nakon čega će goste zabavljati tamburaši”, piše “Kurir”, a pernosi “Alo”.
Ana i Švajni će uskoro proslaviti i godišnjicu veze, a koliko ne mogu jedno bez drugog dokazuje to što Švajni prati Anu na sve turnire i vatreno slavi njene uspehe.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ana i Bastijan prave svadbu na vojvođanskom salašu

Izvor: Scandal.rs, 04.Jul.2015

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger sudbonosno “da” izgovoriće na jednom poznatom salašu nadomak Novog Sada...Poznati par koji se nedavno verio uveliko ugovara svadbeno veselje. Ana i Švajni su već odabrali lokaciju gde će se venčati. Na večnu ljubav će se, početkom septembra, zakleti...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.