Ana Ivanović uskoro menja prezime, a evo kada stiže prinova

Izvor: B92, 30.Mar.2017, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović uskoro menja prezime, a evo kada stiže prinova

Bivša teniserka Ana Ivanović je u intervjuu za nemački list “Gala“ govorila o svom suprugu Bastijanu Švajnštajgeru sa kojim je devet meseci u braku i sa kojim će narednih godinu dana živeti u Čikagu.

Naime, Bastijan je potpisao ugovor sa tamošnjim klubom Čikago Fajer, a novi život u Čikagu Ana bi želela da započne trudnoćom.

“Uzbuđeni smo zbog odlaska u Čikago, ovo će biti naš prvi pravi dom. Često sam putovala zbog tenisa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sada želim da se malo skrasim. Nije mi važno gde živim već samo da budem okružena ljudima koje volim“, rekla je.

Ana kaže da posle duge i naporne karijere konačno ima malo vremena za sebe i za svoj privatni život.

“Naravno da želim da imam decu. Sve u svoje vreme“, otkrila je i dodala da će uskoro pokrenuti proceduru promene prezimena u Švajnštajger.

Kaže i da sa nemačkim i dalje „kuburi“ zbog dosta teške gramatike i reči.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ana Ivanović uskoro mijenja prezime

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Mar.2017

Bivša teniserka Ana Ivanović je u intervjuu za njemački list “Gala“ govorila o svom suprugu Bastijanu Švajnštajgeru sa kojim je devet mjeseci u braku i sa kojim će narednih godinu dana živjeti u Čikagu...Naime, Bastijan je potpisao ugovor sa tamošnjim klubom Čikago Fajer, a novi život...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.