Ana Ivanović u polufinalu turnira u Tokiju!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Sep.2014, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović u polufinalu turnira u Tokiju!

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u polufinale VTA turnira u Tokiju, pošto je savladala Čehinju Lusi Safarovu sa 6:3, 6:2.

Ivanović je tokom čitavog meča igrala na visokom nivou, koji Safarova jednostavno, nije mogla da prati.

Prvi reket Srnije je već na početku duela prosto oduvala Čehinju pošto je povela sa 5:0. Čehinja je uspela da se oporavi od tog početnog udarca i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da osvoji tri gema, da bi u devetom imala tri brejk šanse.

Foto: AP/Tanjug

Ivanović je tada pokazala da raspolaže “mentalnim” oružjem, kojim je stvari vratila na svoje mesto, a potom do kraja nije ispuštala “dizgine” igre iz ruku.

Ivanović će u borbi za mesto u finalu igrati protiv Nemica Angelike Kerber koja je bila bolja od Slovakinje Dominike Cibuilkove sa 6:3, 6:0.

Turnir u Tokiju igra se za nagradni fond od milion dolara.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.