Ana Ivanović oduševila roditelje svog dečka

Izvor: Story, 01.Feb.2015, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović oduševila roditelje svog dečka

Ljubav teniserke i nemačkog fudbalera privlači veliku pažnju svetskih medija, a da je njihova veza ozbiljna, govori i podatak da je lepa Srpkinja nedavno upoznala porodicu svog izabranika koju je pridobila svojom pojavom i otmenim manirima

Ana Ivanović, foto: privatna arhiva

Iako o svojoj romansi ne žele javno da govore, srpska teniserka >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Ana Ivanović (27) i fudbaler Bajerna iz Minhena Bastijan Švajnštajger (30)  nedavno su uslikani kako uživaju u Australiji, a nemački časopis Bunte objavio je na prvoj strani fotografiju srećnog para koji se drži za ruke uz naslov: Ona je njegova nova sreća. Za mnoge ovo je bilo pravo iznenađenje jer je poznato da na početku njihove romanse mediji nisu bili blagonakloni prema Ani pošto je zbog nje Bastijan raskinuo sedmogodišnju vezu sa manekenkom Sarom Brandner. Međutim, kada je postalo jasno da je njihova ljubav ozbiljna, kao i da fudbaler ne skida osmeh s lica kada je u društvu svoje nove izabranice, nemački mediji konačno su popustili. Lepa teniserka uspela je da osvoji hladna srca Nemaca koji su prosto opčinjeni Srpkinjom za koju sada imaju samo reči hvale. Bunte tvrdi da je Ana Ivanović najlepša teniserka na svetu i ne štedi komplimente na njen račun.

Ali, oni nisu jedini koje je naša teniserka oduševila. Nakon što je Švajnštajger krajem prošle godine boravio u Beogradu gde je upoznao Anine roditelje, nedavno je i naša sportistkinja imala čast da upozna roditelje svog izabranika koji su oduševljeni izborom svog sina. Nakon toga, uoči katoličkog Božića, Ana i Bastijan otputovali su u Australiju gde se teniserka spremala za turnir u Brizbejnu. Osim što je na treninzima imala podršku svog emotivnog partnera, od Ane se nije razdvajao ni njen otac Miroslav koji se, sudeći prema fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, odlično slaže sa budućim zetom. Takođe, i Anin brat Miloš prihvatio je njenog dečka, pa su se tokom Bastijanovog boravka u Beogradu, u novembru prošle godine, zajedno provodili po prestoničkim klubovima.

Pored toga što joj u ljubavi cvetaju ruže, Ana je uspešno počela novu tenisku godinu i to finalom na turniru u Brizbejnu. Iako je izgubila od druge teniserke sveta Marije Šarapove, Ana se vratila u sam vrh WTA liste na kojoj odnedavno zauzima petu poziciju. Bastijan je Ani pružao podrška na pripremama, a u pauzama između treninga, zaljubljeni par vreme je provodio na prelepim plažama u Brizbejnu, gde su uživali u suncu i kupanju. O tome koliko su zaljubljeni govori i činjenica da njihovo raspoloženje nisu uspeli da pokvare ni radoznali paparaci koju su ih u stopu pratili i fotografisali dok su razmenjivali nežnosti.

Inače, Ana i Bastijan upoznali su se u septembru prošle godine, a ljubav je planula na prvi pogled. Iako su pokušali da svoju vezu što duže sakriju od javnosti, nedavno se otkrilo da je najveći krivac za njihov susret ćerka Svetislava Pešića, Ivana.

- Moj prijatelj Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović u emotivnoj su vezi, a upoznala ih je moja ćerka Ivana. Neka se deca vole i drže za ruke – otkrio je Svetislav Pešić, trener košarkaša Bajerna, nemačkom časopisu Bild.

Piše: Milica Prelević

Izvor: Story

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.