Ana Ivanović na petoj poziciji

Izvor: Radio 021, 25.Okt.2014, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović na petoj poziciji

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović godinu će završiti na izvanrednoj petoj poziciji, posle ispadanja Agnješke Radvanjske sa turnira u Singapuru.

Ana je iskoristila pad Eženi Bušar iz Kanade i godinu će završiti sa 4.820 bodova, deset više od Radvanjske.

Prošlu sezonu završila na 16. poziciji, a zatim je imala neverovatnu godinu u kojoj je osvojila četiri titule, uz skor od 58 pobeda i 17 poraza. Plasmanon na završni WTA turnir u Singapuru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << imala je priliku da još napreduje, ali je takmičenje završila u grupi i pored dve pobede.

"Ništa od toga se nije desilo preko noći, bio je to proces u kojem sam vredno radila. Ove godine počela sam i više da uživam u životu na terenu i van njega, počela sam još jače da radim i to se vidi na terenu, vidi se da uživam", rekla je Ivanović.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Ivanovićeva peta na kraju godine

Izvor: OkRadio.rs, 25.Okt.2014

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović godinu će završiti na fenomenalnoj petoj poziciji, posle ispadanja Agnješke Radvanjske sa turnira u Singapuru. Radvanjska je u polufinalu završnog WTA turnira u Singapuru izgubila od Simone Halep, što znači da nema priliku da pretekne Anu, koja je ostala...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.