Ana spasila dve meč lopte i prošla dalje

Izvor: B92, 13.Mar.2016, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana spasila dve meč lopte i prošla dalje

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo Indijan Velsa teškom pobedom nad Kamilom Đorđi.

Ivanovićeva je u meču druge runde koji je trajao više od dva sata, posle prekreta savladala Italijanku sa 2:6, 6:2, 7:6 (7-5).

Na Centralnom terenu u Indijan Velsu viđen je neizvestan duel u kojem je Ana spasla dve meč u 10. gemu trećeg seta.

Prethodno je Kamila dobila prvi sa 6:2, kada je od osam gemova bilo čak šest brejkova, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da bi Ivanovićeva uzvratila istim rezultatom u drugom.

Odlučujući deo igre počeo je serijom od šest razmenjenih brejkova, pre nego što je na već opisan način naša predstavnica ’flertovala’ na ivici poraza.

„Morala sam da se borim, stvarno me je gurala do krajnjih granica. Igrala je izuzetno dobro, retko je promašivala i često pogađala linije. Srećna sam što sam pobedila na kraju“, rekla je Srpkinja, a potom se zahvalila publici.

„Ljudi, bili ste sjajni, hvala na fantastičnoj podršci i što ste ostali ovako kasno“.

Ona je tako obezbedila novi duel protiv Karoline Pliškove iz Češke – 18. nositeljka je sa laganih 2-0 savladala Šelbi Rodžers.

Ivanovićeva i Pliškova do sada su se sastale tri puta i u sva tri navrata slavila je Karolina. Poslednji meč odigrale su na početku godine u Sidneju kada je srpska igračica izgubila rezultatom 6:4, 6:2.

Turnir u Indijan Velsu traje od 9. do 20. marta, igra se za nagradni fond od 6.157.160 dolara, a titulu brani Simona Halep.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INDIJAN VELS: Trjumf Ivanovićeve

Izvor: HotSport.rs, 13.Mar.2016

Ana Ivanović prošla je u treće kolo WTA turnira u Indijan Velsu nakon što je savladala Kamilu Đorđi sa 2:1 (2:6, 6:2, 7:6 (7-5)). . . U meču koji je trajao duže od dva sata, Ana Ivanović izgubila je prvi set sa 6:2, uz čak šest brejkova od osam gemova.. Drugi set pripao je našoj teniserki...

Nastavak na HotSport.rs...

Ana preokretom do plasmana

Izvor: OkRadio.rs, 13.Mar.2016

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo Indijan Velsa teškom pobedom nad Kamilom Đorđi. Ivanovićeva je u meču druge runde koji je trajao više od dva sata, posle prekreta savladala Italijanku sa 2:6, 6:2, 7:6 (7-5). Na Centralnom terenu u Indijan Velsu viđen je neizvestan...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.