Bred se tajno sastao sa Dženifer dva meseca pre razvoda

Izvor: Press, 29.Sep.2016, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred se tajno sastao sa Dženifer dva meseca pre razvoda

Kako pišu američki tabloidi, Bred Pit i njegova bivša supruga, Dženifer Aniston, sastali su se tajno i daleko od očiju javnosti samo nekoliko nedelja pre nego što će Anđelina Žoli podneti papire za razvod.
foto: blic.rs
Da zlo bude veće po Breda, koji je u Anđinoj nemilosti, on i Dženifer su na sigurnosnim kamerama >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << uhvaćeni kako idu ka vrlo skupom privatnom apartmanu.
Dženifer je navodno Bredu poslužila kao rame za plakanje, pošto joj se požalio na težak period koji prolazi sa Anđelinom. Sajt navodi i kako je Bred tražio oproštaj od Dženifer za to što ju je ostavio 2005. godine upravo zbog Anđeline.
Niko se od aktera priče još nije oglasio, a kako se ranije pisalo, jedan od glavnih razloga za Anđelininu ljubomoru u braku je bio i taj što je Bred ostao vezan za Dženifer u prijateljskom smislu, i što joj se često jadao. Dženifer je u srećnom braku sa Džastinom Teruom, a glumac je dao izjavu povodom razvoda Breda i Anđeline, pošto njegova supruga nije želela da komentariše.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.