DA SE NAJEŽIŠ Otkriveno šta je Ejmi Vajnhaus tražila na internetu u noći kada je preminula

Izvor: Piplmetar.rs, 25.Jul.2017, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE NAJEŽIŠ Otkriveno šta je Ejmi Vajnhaus tražila na internetu u noći kada je preminula

Ono što je odmah bilo jasno jeste da pevačica nije preminula pod sumnjivim okolnostima i da je za sve kriv alkohol.
Fantastična priča sa desne ruke Ejmi Vajnhaus: Tragičan porodični događaj koji je ugasio plamen pevačicinog života
Kasnije je utvrđeno da je dvadesetsedmogodišnja Ejmi u krvi imala pet puta više alkohola u krvi nego što je dozvoljeno vozačima i da je najverovatnije doživela zastoj u disanju usled prekomerne upotrebe alkohola.
Foto: Fact Magazine Mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je zanimalo u kakvom se emotivnom stanju slavna pevačica, koja je u mnogim pesamama opevala sve što ju je mučilo od detinjstva, nalazila kada je unela toliku količinu alkohola.
Pre nekoliko godina, njen telohranitelj otkrio je šta je Vajnhausova radila pred smrt – prvi put otkad ju je on poznavao. Naime, Endru Moris, koji se starao o bezbednosti čuvene Britanke, zatekao ju je kako gleda svoje spotove na sajtu YouTube.
Ipak, čini se da njeni brojni uspesi nisu bili dovoljni da pevačica oseti zadovoljstvo i kontroliše samodestruktivni nagon s kojim se godinama borila.
Upravo je Moris taj koji je pozvao hitnu pomoć i pronaša Ejmi bez svesti, zbog čega je dao zvaničnu izjavu o svemu što je prethodilo njenoj tragičnoj smrti. Kako su mediji tada javili, Moris je istakao da je pevačica bila potresena, a sve mu je posebno teško palo jer ju zavoleo kao sestru.
(Piplmetar/Glossy)

Pogledaj vesti o: Amy Winehouse

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.