Izvor: Plakatt.com, 28.Feb.2017, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMY'S HOUSE - Tribute band to Amy Winehouse

BITEF teatar, Beograd
Friday 3 Mar 22:00

Potpuno nov i fascinantan bend, koji je okupio vrhunske muzičare i profesionalce, održaće jedan od svojih nastupa u Beogradu,3. marta u klubu sa dušom, Soul Society
AMY’S HOUSE – Tribute band to Amy Winehouse, nastao je u januaru. Ovaj muzički sastav, sastavljen je od vrhunskih muzičara, profesionalaca koji iza sebe imaju veliki broj scenskih nastupa i studijskih sati, okupio se oko ideje da donese slušaocima, pratiocima i obožavaocima čaroliju jedne od najnajgrađivanijih i najpriznatijih pevačica i autora novog doba. Da li su uspeli u tome meri se reakcijom i komentarima na prvi prvi koncert, koji stižu iz čitavog regiona, kao i pozivima za gostovanje.
Gosti večeri: Rain Dogs, Tom Waits Tribute
Cena karte 300 dinara
Soul Society – Stari Bitef
Skver Mire Trailović
Rezervacije: 063.377.483
Pogledaj vesti o: Amy Winehouse u Beogradu

Nastavak na Plakatt.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.