Zamenik Lavrova novi ambasador Rusije u SAD?

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017, 03:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamenik Lavrova novi ambasador Rusije u SAD?

Odbor za spoljne poslove donjeg doma ruskog parlamenta podržao je imenovanje zamenika šefa ruske diplomatije Antolija Antonova za ambasadora Rusije u SAD, rekao je danas za TAS S neimenovani izvor iz odbora nakon sastanaka iza zatvorenih vrata.

Antonov je, obraćajući se novinarima, ukazao da postoji potreba da se poboljšaju odnosi između Moskve i Vašingtona i ubede SAD da su dobri odnosi u interesu obe zemlje.

- Suočavamo se s velikim zadatkom da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << poboljšamo odnose. Niko ne govori o povlačenju, ali moramo da ubedimo naše američke partnere da su ravnopravni i dobrosusedski odnosi, zasnovani na uzajamnom poštovanju, u interesu naroda obe zemlje - istakao je on.

Aktuelni ambasador Rusije u Vašingtonu Sergej Kisljak u središtu je istrage o navodnim vezama između savetnika američkog predsednika Donalda Tramapa i Rusije tokom predizborne kampanje u SAD 2016. godine, podseća AP.

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije,   Moskva

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.