Stamatović pisao Čepurinu: Čajetina uz Rusiju

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stamatović pisao Čepurinu: Čajetina uz Rusiju

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović (SNP) uputio je ambasadoru Rusije u Beogradu Aleksandru Čepurinu telegram saučešća kojim žali za svim nedužnim ruskim žrtvama terozirma.

„Duboko žalimo i saosećamo sa porodicom hrabrog pilota Sergeja Aleksandroviča Rumjanceva koji je izbugio život prilikom obaranja ruske letelice u Siriji. Slava mu,“ navodi se u saopštenju koje je Stamatović uputio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u svoje lično i ime građana Čajetine, opštine koja je prva u Srbiji otvorila Kancelariju za saradnju sa Ruskom Federacijom.

- Najoštrije osuđujemo takav čin i svakog ko se stavi u službu i na stranu pošasti zvane terorizam. Pomno pratimo sve Vaše i aktivnosti predsednika Putina, i pozdravljamo napore i borbu za bolji i sigurniji svet u kome neće biti mesta za ekstremiste. Mi u Čajetini smo srcem i mislima uz bratski ruski narod i ne zaboravljamo naše istorijske i prijateljske veze koje su još čvršće u ovim teškim vremenima - piše u telegramu saučešća.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.