Izvor: Nezavisne Novine, 24.Avg.2016, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski ambasador Petar Ivancov posjetio “Nezavisne” i "Glas Srpske" i izrazio saušešće (FOTO)

BANJALUKA – Petar Ivancov, ambasador Ruske Federacije u BiH, posjetio je danas sa saradnicima “Nezavisne novine” i "Glas Srpske" i porodici, saradnicima, novinarima i urednicima preminulog direktora i vlasnika Željka Kopanje izrazio saučešće zbog tragičnog gubitka.

Ivancov je saučešće prenio Nevenu Kopanji, vršiocu dužnosti generalnog direktora “Nezavisnih novina”, i Saši Kopanji, izvršnom direktoru kompanije, s kojima je razgovarao i o aktuelnoj situaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u RS i BiH, medijskim slobodama i mogućnostima produbljivanja ekonomske saradnje između BiH i Rusije.

Ivancov je u pratnji Kopanja i Sandre Gojković - Arbutina, glavnog i odgovornog urednika “Nezavisnih”, obišao redakciju i razgovarao sa novinarima i urednicima lista.

Ruski ambasador je tom prilikom rekao da su “Nezavisne novine” važan dnevni list u BiH, a da je Kopanjin gubitak težak ne samo za porodicu i redakciju, već i za zemlju u cjelini.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.