Podgorica, bilbord za odlazećeg ambasadora Rusije

Izvor: RTS, 29.Jul.2015, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgorica, bilbord za odlazećeg ambasadora Rusije

Anonimni naručilac bilborda koji je osvanuo u Podgorici upućuje pozdrav odlazećem ambasadoru Ruske Federacije Andreju Nesterenku, poručujući mu da ide što dalje od Crne Gore. 
Na beloj pozadini bilborda stoji uočljiv tekst na ruskom jeziku: "Poštovani gospodine Nesterenko, hvala vam na preporukama za članstvo u NATO. Poručujemo vam: Dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ruke od nas. Predlažemo da se odmorite na našim obalama i srećan vam put".

Na bilbordu stoji još i "jul 2015." a kao potpisnik "Suverena Crna Gora", prenosi Vijesti.
Ovo nije prvi put da anonimni potpisnik bilbordima upućuje poruku građanima Ruske Federacije. U novembru prošle godine osvanuli su bilbordi koji su nosili sličan potpis "Crnogorske patriote", ali su brzo i uklonjeni. 
Na jednom od njih, kroz kombinaciju slika i reči bilo je ispisano "Bolje banana u ruci, nego ruska čizma za vratom", a na drugom bilbordu poručeno je da "Rusi nikada nisu bili prijatelji". 
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podgorica: „Pozdrav“ ruskom ambasadoru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jul.2015

U Podgorici je osvanuo bilbord sa ironičnim pozdravom upućenom dosadašnjem ambasadoru Ruske Federacije u Crnoj Gori Andreju Nesterenku. Anonimni autor je na ruskom jeziku napisao:.."Poštovani gospodine Nesterenko, hvala vam na preporukama za članstvo u NATO. Poručujemo vam: dalje ruke od nas. Predlažemo...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.