Patrijarh Irinej primio ambasadora Rusije Čepurina

Izvor: Blic, 23.Mar.2017, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Patrijarh Irinej primio ambasadora Rusije Čepurina

Patrijarh srpski Irinej primio je danas u Patrijaršiji Srpske pravoslavne crkve ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina sa kojim je, kako je saopšteno, razgovarao o različitim aspektima života naroda u Srbiji i Rusiji.

TV Hram je saopštila da je to bio srdačan i prijateljski prijem, te da je ambasador Čepurin izrazio blagodarnost poglavaru SPC.

Patrijarh je zahvalio ambasadoru na, kako se navodi, poseti i ljubavi prema našem narodu, poželevši mu puno uspeha u radu.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUSRET U BEOGRADSKOJ PATRIJARŠIJI: Srdačan prijem patrijarha Irineja i ambasadora Rusije Čepurina

Izvor: Kurir, 23.Mar.2017

...Prijem je bio srdačan i prijateljski prijem, te je ambasador Čepurin izrazio blagodarnost poglavaru SPC..Patrijarh je zahvalio ambasadoru na, kako se navodi, poseti i ljubavi prema našem narodu, poželevši mu puno uspeha u radu..(Tanjug/TV Hram)..Autor: Tanjug,Foto: Marina Lopičić,Foto: Aleksandar...

Nastavak na Kurir...

DOBRODOŠLICA ČEPURINU: Patrijarh srpski primio ambasadora Ruske Federacije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2017

Srdačan i prijateljski prijem..Njegova Svetost Patrijarh srpski gospodin Irinej primio je danas, 23. marta, u Patrijaršiji srpskoj u Beogradu Aleksandra Čepurina, ambasadora Ruske Federacije u Srbiji, javila je Televizija "Hram"...Ambasador Čepurin je izrazio blagodarnost predstojatelju Srpske Pravoslavne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.