Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Avg.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kisljak: Nisam se mešao u izbore, obavljao sam dilomatsku dužnost

Bivši ruski ambasador u SAD Sergej Kisljak danas je odbacio optužbe o mešanju u američke predsedničkih izbora.

Kisljak, koji je u junu napustio Vašington, rekao je u intervjuu ruskoj državnoj televiziji da je samo obavljao svoju diplomatsku dužnost kada se sreo sa članovima izbornog tima Donalda Trampa. On je takođe rekao da se sastao i sa članovima izbornog tima Hilari Klinton, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ali nije otkrio imena.

Ruski diplomata je naglasio da su američke optužbe uperene protiv njega "sramotne", dodajući da je zvanično priznanje da je njegov telefon bio prisluškivan "nezdravo".

Kontakti ruskog ambasadora u SAD sa članovima Trampovog izbornog štaba bili su deo saslušanja i istrage Federalnog istražnog biroa (FBI) o navodnoj povezanosti ruskih zvaničnika i Trampovog izbornog tima.

Rusija je više puta odbacila optužbe da se mešala u američke predsedničke izbore.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Vašington,   Hilari Klinton

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši ruski ambasador: Američke optužbe protiv mene sramotne

Izvor: N1 televizija, 05.Avg.2017

Bivši ruski ambasador u SAD Sergej Kisljak odbacio je optužbe o mešanju u američke predsedničke izbora...Kisljak, koji je u junu napustio Vašington, rekao je u intervjuu ruskoj državnoj televiziji da je samo obavljao svoju diplomatsku dužnost kada se sreo sa članovima izbornog tima Donalda Trampa....

Nastavak na N1 televizija...

Kisljak: Nisam se mešao u američke izbore, obavljao sam diplomatsku dužnost

Izvor: Beta, 05.Avg.2017

Bivši ruski ambasador u SAD Sergej Kisljak danas je odbacio optužbe o mešanju u američke predsedničkih izbora. Kisljak, koji je u junu napustio Vašington, rekao je u intervjuu ruskoj državnoj televiziji da je samo obavljao svoju diplomatsku dužnost kada se sreo sa članovima izbornog tima Donalda...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.