Kirbi je dobar čovek i odličan ambasador

Izvor: Vesti-online.com, 18.Sep.2014, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kirbi je dobar čovek i odličan ambasador"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je pitanje američkog ambasadora u Beogradu Majkla Kirbija "zašto ruski predednik Vladimir Putin dolazi u Srbiju" upućeno ruskoj strani, a ne Srbiji.

Srbija je na dobrom putu: Aleksandar Vučić

 

"To su njihovi odnosi u koje ne bih ulazio. Nemojte vi da brinete, ima ko da misli o tim porukama. Ne brinite, Srbija je na dobrom putu. Sve će >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << biti u najboljem redu", rekao je Vučić novinarima u Subotici.

 

On je dodao da američki ambasador Kirbi nije tražio uvođenje sankcija i da ne vrši pritisak na Srbiju, te da je Kirbi "dobar čovek i odličan ambasador".

 

Vučić je u četvrtak u Subotici otvorio fabriku "Gordon", koja posluje u okviru grupacije "Kalcedonija" i najavio da u Beograd danas dolazi i emiratski šeik Muhamed bin Zajed sa kojim će razgovarati o velikim i važnim projektima.

 
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Pitanje zašto dolazi Putin upućeno Rusiji

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Sep.2014

BEOGRAD/SUBOTICA - Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je pitanje američkog ambasadora u Beogradu Majkla Kirbija "zašto ruski predsjednik Vladimir Putin dolazi u Srbiju" upućeno ruskoj strani, a ne Srbiji..."To su njihovi odnosi u koje ne bih ulazio. Nemojte vi da brinete, ima ko da misli...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.