Čepurin: Još se ne zna tačan datum posete Medvedeva Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2016, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čepurin: Još se ne zna tačan datum posete Medvedeva Srbiji

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin izjavio je danas da se još ne zna tačan datum posete predsednika Vlade Rusije Dimitrija Medvedeva Srbiji.

Čepurin je novinarima u Beogradu rekao da poseta predsednika ruske vlade zahteva ozbiljne pripreme kao i da će pre dolaska Medvedeva biti više sastanaka zvaničnika dve države.

Pojedini mediji pisali su ovih dana da bi Medvedev u Beograd mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da dođe 20. oktobra, na Dan oslobođenja Beograda, kao i da će na taj dan biti organizovana vojna parada.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali međutim danas je novinarima rekao da nema informacije o tome da bi u Beogradu trebalo da bude održana vojna parada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Čepurin: Nije još određen datum posete Medvedeva Srbiji

Izvor: N1 televizija, 26.Sep.2016

Ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin izjavio je danas da još nije određen datum posete predsednika Vlade Rusije Dmitrija Medvedeva Srbiji i da takva vrsta posete zahteva ozbiljne pripreme...Čepurin je, na konferenciji za novinare na kojoj je predstavio Dane Moskve u Beogradu, napomenuo i da...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.