Masseratiju bi niže cene uništile brend

Izvor: Autorepublika.rs, 28.Jul.2015, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masseratiju bi niže cene uništile brend

Prvi čovek brendova Maserat i Alfa Romeo Harald Vester kaže da Maserati nema nameru da se takmiči sa konkurencijom tako što će spuštati cene svojih modela, jer bi se tako “narušio brend”.”Nikada, nikada se nećemo takmičiti cenama. Kada jednom to uradiš, gotov si. Naši ciljevi su ambiciozni, mi smo agresivni, ali ne preterujemo”, rekao je Vester za “Motor Trend”.

Na pitanje da li je “model Ghibli minimum cene i veličine”, kaže: “Ne, svakako ne po pitanju veličine, jer ćemo ponuditi još kompaktniji sportski automobil. Što se sedana tiče, nećemo ići na kompaktne modele, to je više oblast za Alfu”, rekao je on. Kako kaže, razlog za to što još nema novog “GranTurisma” je to što obe verzije i dalje daju odlične rezultate. “To je uvek naš cilj – vanvremenska lepota. Ako pogledate taj automobil danas, on ne izgleda staro. Kupe je lansiran 2007. godine, a kabriolet 2008. godine, a radimo na modelima za 2015. ili 2016. godinu, mislim da ćemo ih izbaciti dogodine na jesen”, navodi on Vester.
Pogledaj vesti o: Maserati

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.