Dvojicu mladića video kako podižu pare u kockarnici i tada je počela drama

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Nov.2014, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojicu mladića video kako podižu pare u kockarnici i tada je počela drama

Niška policija uhapsila je S.K. (19) iz Niša zbog sumnje da je 25. novembra oko 15 časova pokušao da opljačka dvojicu Leskovčana i otme im deo premije koju su osvojili na ruletu u jednoj niškoj kockarnici.

Napadač je video kada su dvojica mladića podigli sa blagajne 273.000 dinara pa je krenuo da ih prati.

Na semaforu u Šumatovačkoj ulici, na raskrsnici sa Bulevarom 12. februar, on je prišao mladiću koji je bio na suvozačkom mestu automobila "alfa >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << romeo" i uz pretnju nožem zatražio mu 50.000 dinara.

 Pošto mu je mladić rekao da pare nisu kod njega, već kod njegovog druga koji je vozio auto, napadač je krenuo ka vozaču, ali su mladići iskoristili to da istrče iz automobila i daju se u beg koliko ih noge nose. Jedan je počeo da beži ka zgradi Banovine a drugi, suprotno – ka ulici Đuke Dinić gde je usplahiren utrčao u jednu menjačnicu i zatražio telefon da pozove policiju, kaže naš izvor.

Interventna patrola je brzo došla na lice mesta, ali je razbojnik već pobegao. Ipak, operativnim radom brzo je identifikovan i priveden. Utvrđeno je da je S.K., iako mlad, stari znanac niške policije.

Protiv njega je od 2009. do 2012.godine podneto osam krivičnih prijava zbog drske krađe, nasilničkog ponašanja, učestvovanja u tuči i nanošenja teških telesnih povreda. U poslednje dve godine protiv njega je podneto 10 prekršajnih prijava, od kojih su pet u ovoj godini podnete zbog noženja noža, kaže naš sagovornik.

Uz saglasnost Osnovnog javnog tužilaštva, S.K. je zadržan u policiji do 48 časova
Pogledaj vesti o: Alfa Romeo

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.