Pojedinačno prvenstvo Opštinskog stonoteniskog saveza Aleksinac

Izvor: Aleksinac.net, 29.Sep.2016, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojedinačno prvenstvo Opštinskog stonoteniskog saveza Aleksinac

U nedelju 2.10.2016. godine u hali sportova sa početkom u 11 časova, održaće se pojedinačno prvenstvo Opštinskog stonoteniskog saveza Aleksinac u stonom tenisu.

Pravo učešća imaju svi registrovani i neregistrovani igrači iz aleksinačke opštine.Pošto je takmičenje otvorenog tipa učešće su najavili stonoteniseri iz Niša, Soko Banje i Vranja.

Takmičenje će se održati u dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << kategorije - do 16 godina i seniori, na šest stonoteniskih stolova. Opštinski stonoteniski savez je za pobednike obezbedio pehare i medalje.

Pre početka takmičenja trebalo bi da se obavi žreb takmičenja u Međuopštinskoj stonoteniskoj ligi, gde bi učestvovale ekipe iz Aleksinca ("Šumatovac" -Aleksinac, "Jastrebac"-Tešica, "Kraljevo"-Kraljevo i "Nestrus"- Vitkovac), Soko Banje ("Soko", "Boni" i "Zošo Panda"),  Trubarevca ("Trubarevac"), Niša ("Naissus", "Niš", "Stevan Sinđelić") i iz Vranja ("Vranje").
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.