PREDSTAVA “HOCETE LI DA SE IGRAMO” GOSTUJE U ALEKSINCU

Izvor: kult-URA.com, 10.Dec.2016, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSTAVA “HOCETE LI DA SE IGRAMO” GOSTUJE U ALEKSINCU

Komedija o čovekovoj potrebi da se igra i vrati u detinjstvo, predstava „Hoćete li da se igramo?“, odigraće se 10. decembra od 20 sati u Velikoj sali Doma kulture u Aleksincu.
Predstava govori o potrebi ljudi da se vrate u najbezbrižniji period života, a radnja je smeštena u duševnu bolnicu i prati svakodnevicu junaka koji tu borave.
“Hoćete li da se igramo?” je predstava izvođena u drugoj polovini 20. veka u Ateljeu 212 i Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Isti entuzijazam i pogled nove generacije mladih glumaca uneti su u predstavu vedrog duha koja na komičan način proučava ljudsku prirodu i poriv za igrom.
U komediji igraju Anđela...

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.