Osumnjičeni za ubistvo rudara pritvoren i bez advokata

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Sep.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni za ubistvo rudara pritvoren i bez advokata

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu odredio je nakon saslušanja jednomesečni pritvor Nebojši Ž. (37) iz Aleksinačkog rudnika koji je uhapšen zbog sumnje da je 27.septembra oko 21.30 časova hicem iz pištolja ubio rudara Dejana Uskovića (37).

Osumnjičenom je određen pritvor u skladu sa zakonom iako saslušanju nije prisustvovao njegov branilac zbog štrajka advokata.

-Advokat osumnjičenog je obavešten i telefonskim putem i putem sudskog >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << dostavljača čime je postupljeno u skladu sa zakonskom odredbom koja kaže da branilac može da prisustvuje saslušanju i da mora da bude uredno obavešten.

Branilac nije prisutsvovao saslušanju zbog štrajka advokata ali je uredno obavešten, kazala je portparol Višeg suda u Nišu Tamara Savić-Cvetanović.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.