LJUBAVNICA OPTUŽUJE Gradski čelnik me pretukao metlom pred očima ćerke

Izvor: Blic, 25.Apr.2015, 06:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAVNICA OPTUŽUJE Gradski čelnik me pretukao metlom pred očima ćerke

Zamenik predsednika Skupštine opštine i lider Jedinstvene Srbije u Aleksincu Momčilo Antanasković (61), sa kojim sam osam godina u vezi, pretukao me je metlom - tvrdi Slađana Đorđević (39) iz sela Vukašinovca.

Slađana tvrdi da ju je lokalni lider Jedinstvene Srbije tukao drškom metle pred detetom

Prema njenim rečima, Antanasković ju je pred očima petnaestogodišnje ćerke udarao drškom od metle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u sredu uveče ispred njegove kuće, nanevši joj posekotinu na usni i modrice po rukama. Od udaraca su joj povređene i desni, a napad je prijavila policiji.

- Došla sam kolima do kapije njegove porodične kuće u Vukašinovcu da ga priupitam nešto. On je samo rekao: „Sad ću da dođem.“ Pojavio se sa plastičnom metlom koja je imala drvenu dršku dugačku oko pola metra i počeo je da me tuče. Dete je prestravljeno sve gledalo sa zadnjeg sedišta automobila. U momentu nisam znala šta me je snašlo. Toliko je počeo da me tuče, da su stakla od automobila bila krvava. Maltene sam se onesvestila od batina - priča Đorđevićeva, i dodaje da u selu nije tajna da su osam godina u vezi.

Antanasković, koji je oženjen, negira sve - i da je u vezi sa Đorđevićevom i da ju je tukao. Priznaje da je samo bilo „svađe i guranja“.

- Mogu i ja da kažem da sam u vezi sa Lepom Brenom, ali to ne znači da jesam. Nije tačno da sam je tukao. Bilo je svađe i guranja, jer me je vređala, ali je nisam udario. Možda se povredila kada sam je odgurnuo prilikom ulaska u automobil, ali ja to nisam video. Nikakvom je metlom nisam udarao niti to stoji u policijskom zapisniku - kaže Antanasković.

On kaže da mu Đorđevićeva smešta jer ga smatra odgovornim za gubitak posla.

- Ona je radila na određeno do 2012. godine u Opštini, ali joj ugovor nije produžen posle smene vlasti. Smatra da sam ja odgovoran za to, pa mi se sveti, ali ja s tim nemam nikakve veze - tvrdi Antanasković.

U policiji je potvrđeno da je Đorđevićeva prijavila napad i da je protiv Antanaskovićeva podneta prekršajna prijava zbog „vređanja, zlostavljanja, nasilja i izazivanja tuče“. Policija ju je posle poziva zatekla pred kućom Antanaskovića, gde je od nje uzeta izjava.

Nezvanično saznajemo da u policijskom zapisniku stoji da je Đorđevićeva prijavila da je dobila nekoliko udaraca „otvorenom šakom“.

Uzeli mu pušku

Antanaskoviću je posle ovog događaja policija oduzela lovačku pušku, do okončanja prekršajnog postupka. - Oduzeli su mi lovačku puškom jer je takva procedura. Nisam joj pretio, niti je to prijavila - kaže Antanasković.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BRUTALNO: Lokalni političar metlom pretukao bivšu ljubavnicu

Izvor: Kurir, 25.Apr.2015

Momčilo Antanasković me je udarao naočigled moje petnaestogodišnje ćerke. Sva sam bila krvava, skoro sam se onesvestila, kaže za Kurir Slađana Đorđević..ALEKSINAC - Slađana Đorđević iz Aleksinca tvrdi da ju je Momčilo Antanasković, zamenik predsednika Skupštine opštine Aleksinac, inače...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.