Jugom ubio biciklistu pa pobegao

Izvor: NiskeVesti.rs, 02.Jul.2016, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jugom" ubio biciklistu pa pobegao

Biciklista B.R. (48) iz jednog sela u okolini Aleksinca poginuo je sinoć oko oko 21.15 časova kada ga je pokosio „jugo“ niških registarskih oznaka kojim je upravljao M.P. (40).

Nesreća se desila na samom ulazu u selo Nozrina u opštini Aleksinac tako što je automobil udario biciklistu s leđa, nanevši mu smrtonosne povrede.
Nakon nesreće, vozač “juga” M.P. pobegao je sa lica mesta ali je brzom i efikasnom akcijom aleksinačke i niške policije pronađen >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << za nepun sat vremena.
Zbog obaranja bicikliste njemu preti krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja ali bi mogao da bude osumnjičen i za nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći, budući da je pobagao sa mesta udesa.
Opširnije na Blic.rs

Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Jugom" ubio biciklistu, pa pobegao

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Jul.2016

Biciklista B.R. (48) iz sela Nozrina, u okolini Aleksinca, poginuo je sinoć oko oko 21.15 časova kada ga je pokosio „jugo“ niških registarskih oznaka kojim je upravljao M.P. (40)...Saobraćajna nezgoda se desila na samom ulazu u selo Nozrina u opštini Aleksinac tako što je automobil udario biciklistu...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.