Izvor: BalkanRock.com, 21.Feb.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužva u Bajt i Gospodin Pinokio u Aleksincu

Gospodin Pinokio

Pank grupa Gužva u Bajt iz Ljubljane i niški Gospodin Pinokio, nastupiće u petak, 3. marta u aleksinačkom kafeu Pressing.

Gužva u Bajt (G.U.B.) prati pank ideale u kojima vidi alternativu u bogatim pussy pank bendovima. Preko svojih pesama i nastupa žele da predstave svoj pogled na svet: “Cilj našeg stvaranja nije da menjamo društvo već da u životu koji živimo, uživamo.”. Na sceni su od 2004. godine i da sada >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << su izdali tri albuma: “Gužva u Bajt”(2005), “Nikad pankera od nas”(2009) i “Mozak nam je pun”(2014).

Gospodin Pinokio je niški pank bend koji postoji skoro 25 godina i iza sebe ima šest studijskih albuma. Trenutno aktuelno izdanje im je “Iz mraka mašina”(2016). Ovo će biti njihov prvi nastup u Aleksincu.

Ulaz na koncert je besplatan.


Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.