E-Play posle 15 godina se vraćaju u Aleksinac

Izvor: BalkanRock.com, 26.Apr.2016, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E-Play posle 15 godina se vraćaju u Aleksinac

Beogradska alternativna rok grupa E-Play u ponedeljak, 2. maja u prazničnoj atmosferi održaće koncert u Domu rudara na Aleksinačkom rudniku uz podršku niškog sastava Language.Sex.Violence.

Posle fenomenalnog izdanja “Obični ljudi”, bend je doživeo veliku popularnost  kod publike širom Srbije i regiona, a sa albuma su se izdvojili hitovi “Divan dan”, “Iluzija” i “Ljubica”.

Basistkinja Maja Cvetković, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << heroina alternativne scene, zajedno sa bunjarom Trutom (bivši bubnjar Rambo Amadeusa) i atmosferičnim gitarskim zvukom daju ovom bendu posebnu energiju i na njihovim koncertima publika ne dolazi do predaha.

Sastav E-play iza sebe ima četri studiska albuma i veliku listu festivalskih nastupa. Ovo je inače drugo gostovanje benda u Aleksincu posle 15 godina kada je bend inače bio u početnoj fazi svoje karijere. E-play će sigurno  dokazati da je njihova muzika zaživela među svim generacijama.

Početak koncerta zakazan je za 22 časa. Cena ulaznice je 200 dinara.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

E-play posle 15 godina ponovo u Aleksincu

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Apr.2016

Beogradska alternativna rok grupa E-play, u ponedeljak 2. maja u prazničnoj atmosferi, održaće koncert u Domu rudara u Aleksinačkom Rudniku...Posle fenomenalnog izdanja poslednjeg albuma “Obični ljidi”, bend je doživeo veliku popularnost kod publike širom Srbije i regiona, a na albumu su se...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.