Deset migranata spaseno iz putničkog auta kod Niša

Izvor: N1 televizija, 27.Apr.2017, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset migranata spaseno iz putničkog auta kod Niša

Ekipe Hitne pomoći u Nišu zbrinule su večeras nešto pre 20 časova desetoro migranata, koji su se nalazili putničkom automobilu zaustavljenom na starom putu od Niša ka Aleksincu. Četvoro migranata zatčeeno je bez svesti.

"Migranti su prebačeni u svesnom stanju u Urgentni centar u Nišu pošto su odmah na terenu dobili kiseonik. Ne znamo tačno zbog čega su ostali bez svesti, to će pokazati toksikološka analiza", >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << rečeno je u Hitnoj pomoći.

Prema rečima lekara, ostali migranti bili su u nešto boljem stanju, ali je jedan od njih zadobio udarac u glavu, dok su se drugi žalili na povrede ruku i nogu.

"Vozilo u kojem su se nalazili nije se sudarilo sa drugim vozilom. Verovatno su povrede nastale zbog toga što su se svi nalazili u tako malom prostoru", istakli su u Hitnoj pomoći.

Četiri vozila Hitne pomoći učestvovala su u zbrinjavanju migranata, kao i vatrogasci i policajci.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Niš: Desetoro u jednom automobilu, padali u nesvest

Izvor: B92, 27.Apr.2017

Ekipe Hitne pomoći u Nišu zbrinule su oko 20 h desetoro migranata, koji su se nalazili putničkom automobilu zaustavljenom na starom putu od Niša ka Aleksincu...Agenciji Beta u Niškoj Hitnoj pomoći rečeno je da je četvoro migranata zatečeno bez svesti..."Migranti su prebačeni u svesnom stanju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.