Izvor: Blic, 03.Dec.2016, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOKO U STUDIJU Dok Zorica lije suze zbog Aleksandre, evo šta muči Šabana

Davno započeti sukob između članica žirija u "Pinkovim zvezdama" ne jenjava, a čini se da, kako takmičenje odmiče, tako odnosi između Zorice Brunclik i Aleksandre Radović bivaju sve zategnutiji.

Naime, ovog puta povod za sukob bio je nastup mladog takmičara Branka Petrovića koji je za interpretacije pesama "Ti živiš u oblacima mala" i "Pogledaj dom svoj Anđele" dobio četiri glasa žirija. Nakon prve numere, Aleksandra je posavetovala Branka da "manje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << reži" dok peva, dok se Zorica osvrnula na komentar Radovićeve kada je davala ocenu za drugu pesmu.

- Bio si toliko dobar da to što ti se dogodilo nije važno. To je bila blokada koju je možda izavala opaska da režiš - prokomentarisala je Zorica na šta se Aleksandra osmehivala. Aleksandrin gest ostavio je Zoricu bez teksta, pa je spustila svoju stolicu.

- Ovo je prešlo svaku granicu pristojnosti, nemam reči više - rekla je Zorica, a onda je počela da plače i jeca, pa je čak i napustila emisiju, a ova njena reakcija je iznenadila sve u studiju.

Međutim, ni Aleksandra nije ostala dužna Zorici.

- Ne razumem, šta je ovo? Ona sada hoće da me satanizuje, je l' to poenta? Baš je ružno ovo što je Zorica uradila. Nisam uradila ništa da je povredim - vikala je Aleksandra, a Zorica se ubrzo vratila na svoje mesto, te je emisija nastavljena.

I dok je drama dve pevačice uveliko trajala, TV kamera je uspela da zabeleži i Šabana Šaulića kog je u celom ovom incidentu iznervirala činjenica da je "pao" sportski tiket.
Pogledaj vesti o: Aleksandra Radović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.