Aleksandra Radović kao Amal Kluni! Obe forsiraju jedan neobičan trend (foto)

Izvor: Svet, 28.Okt.2016, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Radović kao Amal Kluni! Obe forsiraju jedan neobičan trend (foto)

A photo posted by Fan page™ (@aleksandraradovic_fanovi) on Oct 22, 2016 at 8:25am PDT


Aleksandra Radović od nedavno ponovo je u žiži javnosti, s obzirom da je jedna od članica žirija u muzičkom takmičenju. Mi pomno pratimo njene modne kombinacije, i ona je definitivno dokazala da je žena sa stilom, elegantna i otmena do srži!
Aleksandra je oduvek akcenat stavljala na ženstvenost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kvalitet i klasiku i ostajala verna svom imidžu bez obzira na trendove. Lepa brineta prepoznatljiva je po komadima svedenih i odmerenih krojeva, koji ističu njenu vitku figuru, ali bez traga provokativnosti.
I baš to volimo kod nje! Ona uvek pronađe način da zablista i da bude primećena, pritom se ne služeći otkrivanjem atributa.
Duga, negovana kosa oduvek je njen zaštitni znak, kao i dobar mejkap, te damski stil odevanja.
OVDE saznajte koji je to modni detalj ove jeseni omiljen Aleksandri Radović, ali i Amal Kluni!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Aleksandra Radović kao Amal Kluni! Obe forsiraju jedan neobičan trend (foto)

Izvor: Scandal.rs, 28.Okt.2016

A photo posted by Fan page™ (@aleksandraradovic_fanovi) on Oct 22, 2016 at 8:25am PDT Aleksandra Radović od nedavno ponovo je u žiži javnosti, s obzirom da je jedna od članica žirija u muzičkom takmičenju. Mi pomno pratimo njene modne kombinacije, i ona je definitivno dokazala da je žena sa...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.