Konuzin kod Nikolića u oproštajnoj poseti

Izvor: NaDlanu.com, 17.Sep.2012, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konuzin kod Nikolića u oproštajnoj poseti

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić primio je u oproštajnu posetu dosadašnjeg ambasadora Ruske Federacije u Beogradu Aleksandra Konuzina, sa kojim je razmotrio mogućnosti za produbljivanje saradnje dveju zemalja.

Saradnju Srbije i Rusije na polju energetike i poljoprivrede treba nastaviti, ocenili su predsednik Srbije Tomislav Nikolić i dosadašnji ruski ambasador Aleksandar Konuzin. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Nikolić je poželeo Konuzinu mnogo uspeha i sreće u životu, uz nadu da će mu Srbija ostati u lepoj uspomeni i da će se u budućnosti sa zadovoljstvom vraćati u nju.Nikolić i Konuzin saglasili su se da treba nastaviti saradnju Srbije i Rusije na polju energetike i poljoprivrede, jer rusko tržište ima velike potrebe i može da kupi sve što se u Srbiji proizvede. To bi, kako je istakao predsednik Nikolić, bila velika razvojna šansa za srpsku ekonomiju, saopštila je Pres-služba predsednika Srbije. U otvorenom i prijateljskom razgovoru ambasador Konuzin zahvalio je predsedniku Nikoliću na sjajnoj saradnji u prethodne četiri godine i istakao da ga najviše raduje to što vidi da su perspektive odnosa Rusije i Srbije mnogo bolje nego što su bile ranije.
Pogledaj vesti o: Aleksandar Konuzin,   Ambasador Rusije

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.