Žena teško povređena kod Ade Ciganlije

Izvor: Mondo, 24.Avg.2017, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena teško povređena kod Ade Ciganlije

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Adi Ciganliji, teško je povređena 33- godišnja žena.

Foto: MONDO, Mario Milojević

Ona je povrđena juče oko 20.30, a sa povredama glave i gubitkom svesti prebačena je na VMA.

Hitna pomoć je noćas imala 100 intervencija, od kojih 18 na javnom mestu, zabeležena su dva saobraćajna udesa, a u jednom je mlađa žena teško povređena, rekla je Tanjugu portparolka Nada Macura. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

UŽAS kod Požarevca: Direktan sudar, dvoje mrtvih!

Sinoć u 19.47 u Trgovačkoj ulici kod broja 83, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su povređene dva muškarca, starosti oko 52 i 58 godina, koja su prebačene na VMA sa lakšim povredama.

Tokom jučerašnjeg dana, hitna pomoć imala je 121 intervenciju, od toga 46 na javnom mestu, a zabeleženo je pet saobraćajnih nezgoda čiji učesnici nisu teže povređeni, rekla je Nada Macura.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.