Vozač automobila smrti prebačen na psihijatriju

Izvor: Blic, 25.Nov.2014, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač automobila smrti prebačen na psihijatriju

Dušan Jovanović (19), mladić koji je izazvao stravičnu nesreću na Adi Huji, juče je zbog prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu na odeljenje psihijatrije.

Njemu je u nedelju određen pritvor do 30 dana zbog ove nesreće.

- Od momenta kada je stavljen u ćeliju, Dušan je psihički jako loše. Veoma teško podnosi to što je njegovom krivicom troje mladih ljudi izgubilo život. Bukvalno je unezveren, urla, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << plače i zbog toga je prebačen u bolnicu. Pregledan je i određena mu je terapija - kaže za „Blic” izvor iz istrage.

Jovanović je član navijačke grupe Partizana „Vračar” i ima nadimak Satara jer je sataru za sečenje meseca nekoliko puta nosio u školu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vozač "automobila smrti" prebačen na psihijatriju

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2014

Dušan Jovanović (19), mladić koji je izazvao stravičnu nesreću na Adi Huji, juče je prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu na odeljenje psihijatrije...Automobil Smrti kojim je upravljao Jovanović.. ..Njemu je u nedelju određen pritvor do 30 dana zbog ove nesreće...- Od momenta kada je stavljen...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.