Vesić: Otvaranje bulevara od Mosta na Adi do Tošinog bunara

Izvor: Blic, 25.Jun.2017, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Otvaranje bulevara od Mosta na Adi do Tošinog bunara

Grad Beograd završio je bulevar koji povezuje Tošin bunar i Most na Adi i biće pušten u saobraćaj danas u 18 časova, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić.

Vesić je gostujući na TV Pink precizirao da je reč o bulevaru sa četiri trake ukupne dužine oko 2.5 kilometara od koji je 500 metara mostovna konstrukcija, takođe oko 500 metara silazak sa mosta i ostalo su "radovi na zemlji".

Vesić je ukazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će novim bulevarom građani od Tošinog bunara preko Mosta na Adi do Požeške moći da stignu sa desetak minuta.

- Veoma smo ponosni što smo taj posao završili jer to olakšava život građanima - podvukao je gradski menadžer.

On je dodao da će slični radovi biti urađeni i sa druge strane mosta, od Hipodroma ka Rakovici kao i tunel kroz Topčider i onda će se moći reći da je Most na Adi u punoj funkciji.

Vesić je pozvao građane da daju svoje predloge za ime novog bulevara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.