Tragedija zavila tri porodice u crno

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Nov.2014, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija zavila tri porodice u crno

BEOGRAD - Tragedija na Adi Huji zavila je tri porodice u crno! Rodbina, prijatelji i komšije za nastradalu djecu imaju riječi hvale, a njihovi najmiliji još uvjek su u njeverici da su se ugasili mladi životi Anastasije, Miloša i Nemanje.

U domu Jankovića, na Dorćolu, u subotu se okupio veliki broj prijatelja i rodbine. Neprekidni jecaji  porodice, širili su se njihovom ulicom. Zoran i Branka, Miloševi roditelji, za pogibiju sina jedinca saznali su tek oko 11 časova, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ubrzo potom i Hitna pomoć je intervenisala u njihovom stanu. Komšije  pričaju da je bio dobro i vaspitano dijete, uvijek vedar i spreman da pomogne, pišu Novosti.

''Čuo sam za nesreću, ali kad sam video Zokija uplakanog, znao sam da je nastradao naš Miloš'', priča jedan komšija.

''Poznavao sam ga još od kad je bio dete, zajedno smo odrastali. Bio je uzoran student ekonomije i mogao bih da dam ruku da nije bio problematičan. Znam mu društvo iz kraja, to su momci za primer'', nastavlja komšija.

Na Konjarniku plač i bol u porodici Anastasije Stajić, kojoj su svi tepali Beba. Vijest o tragičnoj nesreći najteže je pala njenoj sestri Sari, koja trenutno živi u inostranstvu. Drugovi iz Sportske gimnazije, koju je nesrećna djevojčica pohađala, okupili su se ispred stana, u kome su Stajići bili podstanari. Još uvijek ne vjeruju da više neće vidjeti ovog anđela, odličnog sportistu i još boljeg učenika. Kažu, čudi ih da nije imala snage da se izvuče iz potopljenog automobila, s obzirom na to da je bila jaka i snažna.

''Bila je visoka, lepa i vesela devojčica. Roditelji su se trudili da njoj i njenoj sestri sve obezbede i bili su posebno bliski. Te večeri roditelji su joj govorili da ne ide nigde, ali volela je da izlazi. Sudbina, valjda'', kaže porodična prijateljica.

Bol i tuga zavladali su i u porodici Antić na Vračaru.

''Nemanjina majka me je rano jutros uznemireno zvala da pita gde su nam deca'',  počinje priču u suzama majka Nemanjinog najboljeg druga.

''Moj sin je spavao, bio je sa njima na proslavi na Dorćolu, ali nije išao posle dalje u provod. Planirali su da sa žurkom nastave u „Carskoj ohoti“ i eto šta se desilo'', kaže ona.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.