TRAGEDIJA Troje isplivalo, za dvoje se traga

Izvor: 24sata, 22.Nov.2014, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA Troje isplivalo, za dvoje se traga

Vozač automobila marke BMV izgubio je kontrolu i uleteo u vodu u Beogradu kod Ade Huje. U vozilu je bilo šest osoba starosti od 16 do 20 godina. Tri osobe su isplivale, telo jedne devojke je nađeno a za dve osobe se još traga.

Ova nesreća se dogodila jutros u 03.43 na Adi Huji kod jednog restorana.

Izvučeni su 19-godišnji mladić sa hipotermijiom i znacima agresije, 18-godišnja devojka takodje sa >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << hipotermijom i mladić od 20 godina sa hipotermijom i prelomom leve nadlaktice.

Noć za nama je,. inače, bila burna za Hitnu pomoć - u 20.10 sinoć u bulevaru Despota Stefana ispred broja 68 dogodio se saobraćajni udes u kome je mladić od 18 godina u svojstvu pešaka zadobio tupu povredu desnog ramena, oba kolena i obe šake.

Hitna pomoć je tokom prethodne noći obavila ukupno 123 intervencije od kojih 19 na javnom mestu, rekla je Macura.

Od hroničnih bolesnika najviše su se javljali srčani bolesnici sa bolom u grudima, astmatičari i hipertoničari.

U toku jučerašnjeg dana u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa i jedan pad sa visine.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.