Sin Olje Bećković teško povređen u nesreći kod Ade Huje

Izvor: Vesti-online.com, 22.Nov.2014, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Olje Bećković teško povređen u nesreći kod Ade Huje

Sin Olje Bećković, Luka Višnjić pretrpeo je teške povrede u nesreći koja se jutros dogodila kod Ada Huje u kojoj su život izgubile tri mlade osobe.

Teško povređen sin: Olja Bećković

 

Kako saznaje "Blic" u Urgentnom centru, gde je Luka prvobitno prebačen, on se trenutno nalazi na odeljenju za transplantacije, jer u UC nije bilo mesta. Primljen je sa hipotermijom i povredama nadlaktice i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << majka je uz njega.

 

 

Olja Bećković je potvrdila za "Blic" da je njen sin učestvovao u nesreći. Očekuje se da on, čim bude u stanju, ispriča policiji kako se nesreća dogodila. 

 

Tri osobe stare oko 20 godina poginule su, a još tri osobe koje su bile u vozilu su preživele i smeštene su u Urgentni centar. Preživeli su mladić i devojka stari 18 i 20 godina. Nastradali su imali 16, 18 i 20 godina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sin Olje Bećković teško povređen u nesreći kod Ade Huje, bori se za život!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Nov.2014

Sin Olje Bećković, Luka Vičnjić pretrpeo je teške povrede u nesreći koja se jutros dogodila kod Ada Huje u kojoj su život izgubile tri mlade osobe...Teško povređen sin: Olja Bećković.. ..Kako Telegraf saznaje, Luka je teško povređen... ..Tri osobe stare oko 20 godina poginule su, a još...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.