Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savanović: Stanovi u naselju Ada useljivi od 15. marta

BANJALUKA - Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Milenko Savanović izjavio je danas Srni da bi 142 stana za boračke kategorije u banjalučkom naselju Ada trebalo da budu useljiva od 15. marta, za šta je Vlada Srpske izdvojila više od pet miliona KM.

"Građevinski radovi su okončani. Do 15. marta ove godine trebalo bi da budu završeni nadzor i tehnički prijem objekta, nakon čega će stanovi biti useljivi", pojasnio je Savanović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
On je ponovio da je cilj Vlade Republike Srpke potpuno stambeno zbrinjavanje boračkih kategorija.

"Do sada smo zbrinuli 7.996 korisnika ovog prava, od čega je dodijeljeno 3.036 stanova i 4.734 nepovratne novčane pomoći", podsjetio je Savanović.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.