Sahranjena Anastasija Stajić

Izvor: Večernje novosti, 27.Nov.2014, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjena Anastasija Stajić

BEOGRAD – Tuga i jauci na Bežanijskom groblju gde je danas sahranjena šesnaestogodišnja Anastasija Stajić, treća žrtva tragdije na Adi Huji. Od Anastasije su se oprostili mnogobrojni prijatelji i porodica, a venac je nosio njen prijatelj Veljko Ražnatović, sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović. Anastasija je na poslednji počinak ispraćena uz pesmu "Na te mislim". Podsetimo, Anastasija je izgubila život u subotu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << oko 3.40 časova zajedno sa svojim prijateljima Nemanjom Anićem (18) i Milošem Jankovićem (20), koji je bio u gepeku, kada je automobil kojim je upravljao Dušan Jovanović (19) sleteo sa puta u reku.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ispraćena uz pesmu "Na te mislim": Sahranjena mlada Anastasija, venac nosio i Cecin sin!

Izvor: NaDlanu.com, 27.Nov.2014

- Bila si anđeo na zemlji, sada si anđeo na nebu - bio je poslednji komentar koji se čuo nakon što je sahranjena Anastasija Beba Stajić (16), jedna od tri tragično nastradale osobe u BMW-u smrti..Šesnaestogodišnja Anastasija Beba Stajić, koja je izgubila život prošle nedelje u stravičnoj...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.