Posledice strašne nesreće na Adi Huji: Vozač BMW-a pokušao da se ubije!

Izvor: Svet, 29.Nov.2014, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posledice strašne nesreće na Adi Huji: Vozač BMW-a pokušao da se ubije!

Dušan Jovanović (19), koji je prošle subote BMW-om sleteo u Dunav i time usmrtio troje mladih ljudi, pokušao je da se ubije u četvrtak u zatvorskoj bolnici, tako što se oštrim predmetom isekao po podlaktici.
Jovanović je samoubistvo pokušao na dan kada je sahranjena Anastasija Stajić (16), jedna od žrtava kobne vožnje na Adi Huji.
“Dušan je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bio u bolničkoj sobi na odeljenju psihijatrije. Iskoristio je trenutak kada u sobi nije bilo nikog od medicinskog osoblja i isekao se po ruci, i to pred pacijentima sa kojima je bio u sobi. Na njihove pozive reagovali su zatvorski čuvari i lekari, po čijem nalogu je Jovanović odmah prevezen u Klinički centar. Jovanoviću je u KC sanirana rana. Pošto posekotina nije bila duboka, ušivanje nije bilo potrebno, već je rana samo previjena”, kaže za “Blic” izvor upoznat sa slučajem.
Zorana Vučićević, portparolka Uprave za zavodske sankcije izjavila je za “Blic” da Jovanovićev slučaj okarakterisan kao samopovređivanje i da on nije bio životno ugrožen. Ona nije želela da precizira kojim oštrim predmetom se Jovanović posekao.
Prema nezvaničnim informacijama, Jovanović je pokušao da prereže vene žiletom iz plastičnog brijača u zatvorskoj bolnici.
“Svestan sam toga kakvu sam tragediju izazvao, ubio sam tri prijatelja, i zato meni više nema života”, rekao je navodno Jovanović.
Jovanović je u zatvorsku bolnicu prebačen dan posle određivanja pritvora zbog lošeg psihičkog stanja. Procena lekara je bila da on nije agresivan prema sebi zbog čega je stavljen u grupnu sobu sa ostalim pacijentima. Jovanović nije bio vezan za krevet, što je standardna procedura kada su u pitanju pacijenti za koje se proceni da imaju samoubilačke namere.
Izvor: Blic
Foto: Tanjug

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozač BMW-a u kojem je poginulo troje mladih pokušao samoubistvo

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Nov.2014

BEOGRAD - Dušan Jovanović /19/, vozač automobila koji je prošle subote sletio u Dunav kada je poginulo troje mladih, pokušao je da izvrši samoubistvo u zatvorskoj bolnici...Jovanović je pokušao da se ubije u četvrtak, 27. novembra, tako što se oštrim predmetom isjekao po podlaktici, prenosi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.