U Bečeju do 18 sati glasalo 47,5 odsto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2016, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Bečeju do 18 sati glasalo 47,5 odsto

Izlaznost u Bečeju je u 18 časova bila 47,50 procenata, saznaje RTV.

U Srbobranu je do 10 sati na birališta izašlo 12,68 odsto birača, u Adi do podne 7,2 a u Malom Iđošu do 11 sati 10 odsto građana upisanih u birački spisak.

Tačno u sedam sati, bez ikakvih nepravilnosti, otvoreno je svih 38 biračkih mesta u Bečeju i naseljenim mestima Bačko Petrovo Selo, Bačko Gradište, Mileševo, Drljan, Poljanice i Radičević.

Po rečima predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Opštinske izborne komisije Marka Božovića 33.757 birača danas zaokružuju kandidate sa devet izbornih lista za lokalnu, pokrajinsku i republičku skupštinu.

I u opštini Ada sve je proteklo u najboljem redu pa je svih 29 biračkih mesta otvoreno na vreme. Sa četiri izborne liste 15.845 glasača izabraće svoje predstavnike za sva tri nivoa vlasti.

Bez nepravilnosti glasa i 14.000 Srbobranaca, već od sedam sati, na 28 biračkih mesta odlučuju koji kandidati, sa 9 izbornih lista, će ih u buduće predstavljati u skupštinama opštine, Vojvodine i Srbije.



31

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.