Izvor: Blic, 01.Okt.2016, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPSADA SE NASTAVLJA Smrdibube okupirale Šumice, Adu, Borču i Pančevo

Stanari u okolini Šumica gotovo da ne mogu da žive od dosadnih i ne tako prijatnog mirisa stvorenja, koja su čak zaposela stanicu autobusa 31 na uglu Ustaničke ulice i Grčića Milenka. Ipak, žalbe stižu iz svih delova grada, naročito u onima u blizini zelenila.

Čitava kolonija smrdibuba zauzela je ceo bilbord, ali i trafiku na pomenutoj stanici, a tako i završe na svim putnicima koji iščekuju autobus.

- Ovo nikad u životu nisam videla, ne možeš da se odbraniš. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nije da ujedaju, ali kako ih smaknem sa sebe ostane mi neprijatni mir od njih na koži - požalila nam se jedna stanarka koji su smo zatekli na stanici.

Nije prijatno ni šetačima na Adi Ciganliji, na koje gotovo stalno naleću, a nesnosne su i u Borči i Pančevu, kako su nam se požalili naši čitaoci.

Međutim, stručnjaci kažu da je to izazvala promena vremena i da masovno traže zaklon od zime, pa je na sugrađanima da se strpe dok priordni ciklus ne vrati populaciju u normalu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.