OPREZ! Beograđani se kupali na Adi kao usred leta

Izvor: Blic, 05.Maj.2015, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPREZ! Beograđani se kupali na Adi kao usred leta

Beograđani su prvi pravi tropski dan iskoristili i za kupanje na Adi Ciganliji, iako sezona još nije počela. Upozorenja obezbeđenja na kupalištu i lekara nisu urodila plodom.

Zvanično sezona kupanja još nije počela, a temperatura vode nije dostigla 22 stepena, koliko je potrebno da bi se bez posledica moglo kupati u jezeru.

Dodatnu opasnost predstavlja to što na Adi još nema spasilaca koji bi mogli da pomognu kupaču u nevolji. Hladna voda može da izazove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << srčani udar ili grčeve i kupanje u njoj je izuzetno opasno, upozoravaju iz JP "Ada Ciganlija".

U još hladnim talasima beogradskog mora, brčkali su se ljudi gotovo svih generacija počev od najstarijih, pa do mališana od tek nekoliko godina.

Roditelji su vodili svoju decu u plićak da se brčkaju. Mladići su skakali, igrali odbojku u vodi. Devojke su se uglavnom samo sunčale, dok su starije dame rado ulazile u jezero.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OPREZ! Beograđani se kupali na Adi uprkos zabrani

Izvor: Blic, 05.Maj.2015

Beograđani su prvi pravi tropski dan iskoristili i za kupanje na Adi Ciganliji, iako sezona još nije počela. Upozorenja obezbeđenja na kupalištu i lekara nisu urodila plodom...Zvanično sezona kupanja još nije počela, a temperatura vode nije dostigla 22 stepena, koliko je potrebno da bi se bez...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.