Nastradao radnik Fabrike hartije na Adi Huji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2016, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastradao radnik Fabrike hartije na Adi Huji

U nesreći koja se dogodila sinoć u 19.08 u krugu fabrike hartije na Adi huji nastradao je radnik starosti oko 47 godina kada je upao u bazen, potvrdila je Tanjugu jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Kako je agencija Beta sinoć saznala, taj radnik je oko 19.00 sati upao u jedan od tri fabrička bazena s hemikalijama i potonuo.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 119 puta, od kojih 22 na javnom mestu, a dogodile su se tri saobraćajne nesreće.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
U 06.50 u u udesu u Dobanovcima tri muške osobe su lakše povređene nakon čega su prevežene u Urgentni centar.

U 06.23 u udesu na autoputu između dve petlje kod Arene nije bilo povređenih.

Jedna muška osoba je zadobila lakše povrede u nesreći u 21.56 u ulici Slobodana Lale Berberskog.

Za pomoć su se tokom noći najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici i hipertoničari.

U Beogradu se juče dogodilo osam saobraćajnih nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 155 puta, od kojih 70 na javnom mestu, dodala je Macura.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nastradao radnik Fabrike hartije na Adi Huji

Izvor: Press, 30.Jun.2016

U nesreći koja se dogodila sinoć u 19.08 u krugu fabrike hartije na Adi huji nastradao je radnik starosti oko 47 godina kada je upao u bazen, potvrdila je Tanjugu jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura. . foto: tanjug.rs. U...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.